Huurauto's in Columbia, South Carolina

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Columbia, SC? Start je zoektocht hier!

Columbia, SC, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Columbia, SC, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Columbia

Alle bekende autoverhuurders in Columbia, SC
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,4

Comfort

5,5

Totaalscore

4,8

Prijs-kwaliteit

4,8
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,4

Comfort

4,2

Totaalscore

4,0

Prijs-kwaliteit

4,5
Overzicht

Hygiëne

3,0

Comfort

3,0

Totaalscore

3,0

Prijs-kwaliteit

3,5
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Columbia, SC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Charlotte Intle luchthaven Charlotte-Douglas

Autoverhuur in Columbia

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Columbia autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Hertz en Enterprise zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Columbia. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Columbia, SC-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Columbia-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Columbia gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Columbia, SC?

  Als je een auto huurt in Columbia, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 40 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Columbia hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 120 km/u. Als je in Columbia op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Columbia?

  Major Agency is het populairste autoverhuurbedrijf in Columbia met Audi A4 om te huren. Het huren van een Audi A4 in Columbia kost ongeveer € 65/dag als je deze huurt bij Major Agency.

 • Hoe is het weer in Columbia, SC in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Columbia kun je temperaturen van ongeveer 7 °C en neerslag van ongeveer 91 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Columbia tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Columbia.

 • Is het weer in Columbia hetzelfde als in de rest van South Carolina?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Columbia voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van South Carolina gewoonlijk een temperatuur heeft van 9 °C en er over het algemeen 94 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Columbia