Huurauto's in Erie, Pennsylvania

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Erie, PA? Start je zoektocht hier!

Erie, PA, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Erie, PA, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Erie

Alle bekende autoverhuurders in Erie, PA
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,3

Totaalscore

8,3

Prijs-kwaliteit

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,3

Totaalscore

8,1

Prijs-kwaliteit

7,8
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,2

Totaalscore

6,2

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
Overzicht

Hygiëne

4,6

Comfort

4,6

Totaalscore

4,6

Prijs-kwaliteit

4,6

Afstand tot populaire hotels vanaf Erie, PA

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Buffalo

Autoverhuur in Erie

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Erie autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Budget, Alamo, en Enterprise zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Erie te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Erie deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Erie, PA-autoverhuur?

  De meeste van de Erie autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Erie zoals Budget, Alamo en Enterprise vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

 • Wat is de maximumsnelheid in Erie, PA?

  Wanneer je een huurauto boekt in Erie, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Erie zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Erie bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Erie?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Erie voor de Hyundai Accent met een prijs van € 61/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Elantra voor een gemiddelde van € 70/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Erie te huren voor slechts € 21/dag en de Hyundai Elantra voor slechts € 30/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Cadillac XTS huren in Erie?

  Enterprise is het populairste autoverhuurbedrijf met de Cadillac XTS te huur in Erie. De prijs om de Cadillac XTS huren bij Enterprise is gemiddeld € 58/dag.

 • Hoe is het weer in Erie, PA in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Erie kun je temperaturen van ongeveer -3 °C en neerslag van ongeveer 76 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  in Erie is het in januari doorgaans onder het vriespunt en is er een hogere kans op ijzel en sneeuw. Je kunt waarschijnlijk het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Erie.

 • Is het weer in Erie hetzelfde als in de rest van Pennsylvania?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Erie voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Pennsylvania ongeveer -1 °C is en er 83,8 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Erie