Huurauto's in Winston-Salem, North Carolina

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Winston-Salem, NC? Start je zoektocht hier!

Winston-Salem, NC, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Winston-Salem, NC, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Winston-Salem

Alle bekende autoverhuurders in Winston-Salem, NC
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

7,9

Totaalscore

7,9

Prijs-kwaliteit

7,7
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

6,7

Prijs-kwaliteit

7,2
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,6

Totaalscore

6,6

Prijs-kwaliteit

6,5
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

6,2

Totaalscore

5,6

Prijs-kwaliteit

5,9

Afstand tot populaire hotels vanaf Winston-Salem, NC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Charlotte Intle luchthaven Charlotte-Douglas

Autoverhuur in Winston-Salem

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Winston-Salem autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Veel autoverhuurbedrijven in Winston-Salem hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Hertz, Enterprise, en Budget. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Winston-Salem. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Winston-Salem, NC-autoverhuur?

  Elk autoverhuurbedrijf in Winston-Salem heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Winston-Salem zijn Hertz, Enterprise en Budget, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

 • Wat is de maximumsnelheid in Winston-Salem, NC?

  40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Winston-Salem, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Winston-Salem zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in Winston-Salem, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Winston-Salem?

  De Ford Escape en de Hyundai Elantra zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Winston-Salem. Huurprijzen voor de Ford Escape kunnen in Winston-Salem verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 58/dag en deze kan zelfs slechts € 16/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Elantra kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 40/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 13/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Cadillac XTS huren in Winston-Salem?

  Enterprise is het populairste autoverhuurbedrijf met de Cadillac XTS te huur in Winston-Salem. De prijs om de Cadillac XTS huren bij Enterprise is gemiddeld € 59/dag.

 • Hoe is het weer in Winston-Salem, NC in januari?

  In januari, heeft Winston-Salem over het algemeen 91 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 4 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Winston-Salem, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Winston-Salem tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Winston-Salem. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Winston-Salem vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Fiesta, de Class Compact SUV en de Class Minivan.

 • Is het weer in Winston-Salem hetzelfde als in de rest van North Carolina?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door North Carolina of de nabijgelegen gebieden in januari met Winston-Salem als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 5 °C verwachten en ongeveer 87,8 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Winston-Salem