Huurauto's in Tempe, Arizona

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tempe, AZ? Start je zoektocht hier!

Tempe, AZ, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Tempe, AZ, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Tempe

Alle bekende autoverhuurders in Tempe, AZ
Overzicht

Hygiëne

9,6

Comfort

9,6

Totaalscore

9,6

Prijs-kwaliteit

9,6
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,5

Totaalscore

9,5

Prijs-kwaliteit

9,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,8

Totaalscore

7,7

Prijs-kwaliteit

7,9
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,6

Totaalscore

5,1

Prijs-kwaliteit

5,6

Afstand tot populaire hotels vanaf Tempe, AZ

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Phoenix Sky Harbor Internationaal

Autoverhuur in Tempe

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Tempe autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Tempe. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tempe, AZ-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Tempe-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Tempe gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Tempe, AZ?

  De maximumsnelheid in Tempe is 40 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Tempe heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Tempe op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Tempe?

  De Hyundai Accent huren in Tempe is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Hyundai Elantra. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Accent in Tempe voor gemiddeld € 31 per dag en voor slechts € 14 per dag. Het kost gemiddeld € 42 per dag om de Hyundai Elantra te huren in Tempe, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 14 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz GLC huren in Tempe?

  Als je de Mercedes-Benz GLC wilt huren in Tempe, is Sixt het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Mercedes-Benz GLC huren bij Sixt in Tempe kost gemiddeld € 83 per dag.Sixt heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Tempe, zoals de Mercedes-Benz C-Class, als je dit voertuig niet kunt boeken.

 • Hoe is het weer in Tempe, AZ in januari?

  Het weer in Tempe is in de maand januari gewoonlijk 10 °C en de verwachte neerslag is 20 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Tempe heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Tempe. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Tempe vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Fiesta en de Ford Focus.

 • Is het weer in Tempe hetzelfde als in de rest van Arizona?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Tempe voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Arizona ongeveer 12 °C is en er 16,5 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Tempe

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Tempe

Start met het plannen van je reis naar Tempe