Huurauto's in Montclair, New Jersey

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Montclair, NJ? Start je zoektocht hier!

Montclair, NJ, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Montclair, NJ, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Montclair

Alle bekende autoverhuurders in Montclair, NJ
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,6

Totaalscore

8,3

Prijs-kwaliteit

8,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,4

Totaalscore

7,3

Prijs-kwaliteit

8,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,1

Totaalscore

6,7

Prijs-kwaliteit

6,7
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,3

Totaalscore

6,9

Prijs-kwaliteit

6,5

Afstand tot populaire hotels vanaf Montclair, NJ

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Autoverhuur in Montclair

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Montclair autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Montclair. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Montclair, NJ-autoverhuur?

  De meeste autoverhuurbedrijven in Montclair bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Enterprise, Budget en Avis annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

 • Wat is de maximumsnelheid in Montclair, NJ?

  Wanneer je een huurauto boekt in Montclair, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Montclair zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Montclair bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Montclair?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Ford Escape in Montclair, maar de Hyundai Elantra is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Ford Escape te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 49 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Ford Escape in Montclair voor slechts € 25 per dag. De Hyundai Elantra in Montclair kost gemiddeld € 41 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 21 per dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Montclair heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Montclair.

 • Is het weer in Montclair hetzelfde als in de rest van New Jersey?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Montclair voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van New Jersey gewoonlijk een temperatuur heeft van 0 °C en er over het algemeen 87,3 mm neerslag valt.