Huurauto's in Malatya, Turkije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Malatya, Turkije? Start je zoektocht hier!

Malatya, Turkije
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Malatya, Turkije
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Malatya

Alle bekende autoverhuurders in Malatya, Turkije
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
6 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Malatya, Turkije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Elazığ

Autoverhuur in Malatya

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Malatya autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Veel autoverhuurbedrijven in Malatya hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Avis en Budget. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Malatya. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Malatya, Turkije?

  Wanneer je een huurauto boekt in Malatya, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Malatya zijn respectievelijk 90 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Malatya bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Malatya?

  De Hyundai Accent en de Ford Focus zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Malatya. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Malatya verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 23/dag en deze kan zelfs slechts € 18/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Focus kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 32/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 16/dag.

 • Hoe is het weer in Malatya, Turkije in januari?

  Het weer in Malatya is in de maand januari gewoonlijk 0 °C en de verwachte neerslag is 40 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  In maanden zoals januari kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Malatya. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.

 • Is het weer in Malatya hetzelfde als in de rest van Provincie Malatya?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Provincie Malatya of de nabijgelegen gebieden in januari met Malatya als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 0 °C verwachten en ongeveer 40 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.