Huurauto's in Frederick, Maryland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Frederick, MD? Start je zoektocht hier!

Frederick, MD, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Frederick, MD, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Frederick

Alle bekende autoverhuurders in Frederick, MD
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,1

Totaalscore

7,3

Prijs-kwaliteit

6,8
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,3

Totaalscore

6,6

Prijs-kwaliteit

6,6
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,5

Comfort

6,2

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

7,0
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

10,0

Totaalscore

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,6

Comfort

3,9

Totaalscore

2,9

Prijs-kwaliteit

3,6

Afstand tot populaire hotels vanaf Frederick, MD

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Washington D.C. Dulles Internationaal

Autoverhuur in Frederick

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Frederick autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Frederick hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis, Enterprise, en Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Frederick, MD-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Frederick-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Frederick gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Frederick, MD?

  Reizigers die een auto huren in Frederick, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 40 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Frederick zijn over het algemeen 120 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Frederick?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai Accent in Frederick, maar de Ford Fiesta is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai Accent te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 41 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai Accent in Frederick voor slechts € 19 per dag. De Ford Fiesta in Frederick kost gemiddeld € 49 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 16 per dag.

 • Hoe is het weer in Frederick, MD in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Frederick kun je temperaturen van ongeveer 1 °C en neerslag van ongeveer 70 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Frederick heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Frederick. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Frederick vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Fiesta en de Dodge Grand Caravan.

 • Is het weer in Frederick hetzelfde als in de rest van Maryland?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Frederick voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Maryland gewoonlijk een temperatuur heeft van 1 °C en er over het algemeen 79 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Frederick