Huurauto's in Asheville, North Carolina

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Asheville, NC? Start je zoektocht hier!

Asheville, NC, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Asheville, NC, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Asheville

Alle bekende autoverhuurders in Asheville, NC
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,6

Totaalscore

5,7

Prijs-kwaliteit

6,5
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,1

Comfort

5,9

Totaalscore

5,5

Prijs-kwaliteit

5,7
Overzicht

Hygiëne

5,4

Comfort

5,9

Totaalscore

5,4

Prijs-kwaliteit

5,7
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

5,9

Totaalscore

4,9

Prijs-kwaliteit

5,3
Overzicht

Hygiëne

5,1

Comfort

5,5

Totaalscore

4,9

Prijs-kwaliteit

5,3

Afstand tot populaire hotels vanaf Asheville, NC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Charlotte Intle luchthaven Charlotte-Douglas

Autoverhuur in Asheville

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Asheville autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Asheville. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Asheville, NC-autoverhuur?

  Elk autoverhuurbedrijf in Asheville heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Asheville zijn Hertz, Enterprise en Thrifty, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

 • Wat is de maximumsnelheid in Asheville, NC?

  Wanneer je een huurauto boekt in Asheville, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Asheville zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Asheville bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Asheville?

  De Hyundai Accent en de Hyundai Elantra zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Asheville. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Asheville verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 59/dag en deze kan zelfs slechts € 15/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Elantra kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 59/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 14/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Cadillac XTS huren in Asheville?

  Alamo is het populairste autoverhuurbedrijf in Asheville met Cadillac XTS om te huren. Het huren van een Cadillac XTS in Asheville kost ongeveer € 64/dag als je deze huurt bij Alamo.De verhuurder heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Asheville, zoals de BMW X3, als je de Cadillac XTS niet kunt boeken voor verhuur.

 • Hoe is het weer in Asheville, NC in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Asheville kun je temperaturen van ongeveer 3 °C en neerslag van ongeveer 94 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Asheville tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Asheville. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Asheville vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Fiesta en de Class Compact SUV.

 • Is het weer in Asheville hetzelfde als in de rest van North Carolina?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Asheville voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van North Carolina gewoonlijk een temperatuur heeft van 5 °C en er over het algemeen 87,8 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Asheville

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Asheville

Start met het plannen van je reis naar Asheville