Huurauto's in Mantes-la-Jolie, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Mantes-la-Jolie, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Mantes-la-Jolie, Yvelines, Frankrijk
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Mantes-la-Jolie, Yvelines, Frankrijk
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Mantes-la-Jolie

Alle bekende autoverhuurders in Mantes-la-Jolie, Frankrijk
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Mantes-la-Jolie, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Parijs Paris-Orly

Autoverhuur in Mantes-la-Jolie

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Mantes-la-Jolie autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Mantes-la-Jolie. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Mantes-la-Jolie, Frankrijk?

  Reizigers die een auto huren in Mantes-la-Jolie, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Mantes-la-Jolie zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Mantes-la-Jolie?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Mantes-la-Jolie voor de Ford Focus met een prijs van € 51/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Accent voor een gemiddelde van € 36/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Focus om in Mantes-la-Jolie te huren voor slechts € 17/dag en de Hyundai Accent voor slechts € 15/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Mantes-la-Jolie tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Mantes-la-Jolie.

 • Is het weer in Mantes-la-Jolie hetzelfde als in de rest van Île-de-France?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Mantes-la-Jolie voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Île-de-France gewoonlijk een temperatuur heeft van 5 °C en er over het algemeen 51 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Mantes-la-Jolie