Auto huren Pyrzowice

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pyrzowice? Start je zoektocht hier!

Pyrzowice, Polen
7 dec. — 14 dec.
Zelfde inleverlocatie
Pyrzowice, Polen
ma. 7-12
12:00
ma. 14-12
12:00

Overzicht autoverhuur Pyrzowice

Alle bekende autoverhuurders in Pyrzowice
Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Pyrzowice

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Krakau Kraków-Balice

Autoverhuur in Pyrzowice

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pyrzowice autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Europcar is een van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Pyrzowice te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Pyrzowice deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pyrzowice-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Pyrzowice heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Pyrzowice zijn Europcar, Ace en keddy by Europcar, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Pyrzowice?

De maximumsnelheid van Pyrzowice is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Pyrzowice is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 140 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.


Start nu met het plannen van je reis naar Pyrzowice

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Pyrzowice

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Pyrzowice