Huurauto's in Porto Alegre, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Porto Alegre, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Porto Alegre, RS, Brazilië
11 dec. — 18 dec.
Zelfde inleverlocatie
Porto Alegre, RS, Brazilië
za 11-12
12:00
za 18-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Porto Alegre

Alle bekende autoverhuurders in Porto Alegre, Brazilië
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

9,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Porto Alegre, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Porto Alegre Aeroporto Internacional Salgado Filho

Autoverhuur in Porto Alegre

365 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Porto Alegre voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Porto Alegre autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Porto Alegre. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Porto Alegre, Brazilië-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Porto Alegre bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Hertz, Unidas en Budget annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is de maximumsnelheid in Porto Alegre, Brazilië?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Porto Alegre, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Porto Alegre zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Porto Alegre, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in Porto Alegre?

De Hyundai Accent is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Porto Alegre. Onze gebruikers vonden in Porto Alegre, prijzen voor Hyundai Accent van slechts € 5/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 22/dag. Een andere populaire huurauto in Porto Alegre is de Volkswagen Passat, voor gemiddeld € 27/dag en er zijn ook deals voor slechts € 11/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 3 Series Touring huren in Porto Alegre?

Unidas is het populairste autoverhuurbedrijf in Porto Alegre met BMW 3 Series Touring om te huren. Het huren van een BMW 3 Series Touring in Porto Alegre kost ongeveer € 56/dag als je deze huurt bij Unidas.De verhuurder heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Porto Alegre, zoals de Audi A4, als je de BMW 3 Series Touring niet kunt boeken voor verhuur.

Hoe is het weer in Porto Alegre, Brazilië in december?

In december, heeft Porto Alegre over het algemeen 80 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 23 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Porto Alegre, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

De temperaturen in Porto Alegre zijn tijdens december doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Porto Alegre hetzelfde als in de rest van Rio Grande do Sul?

Het klimaat in Rio Grande do Sul in december is gewoonlijk 23 °C met een verwachte neerslag van 80 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Porto Alegre voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Porto Alegre