Huurauto's in Port of Spain, Trinidad en Tobago

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Port of Spain, Trinidad en Tobago? Start je zoektocht hier!

Port of Spain, Trinidad en Tobago
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Port of Spain, Trinidad en Tobago
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Port of Spain

Alle bekende autoverhuurders in Port of Spain, Trinidad en Tobago
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,1

Totaalscore

7,7

Prijs-kwaliteit

7,7
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,6

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

5,5

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

7,0
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Port of Spain, Trinidad en Tobago

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Port of Spain Piarco Intl

Autoverhuur in Port of Spain

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Port of Spain autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Alamo, Enterprise, en Europcar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Port of Spain vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Port of Spain. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Port of Spain, Trinidad en Tobago-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Port of Spain-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Port of Spain gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Port of Spain, Trinidad en Tobago?

  De maximumsnelheid in Port of Spain is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Port of Spain heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Port of Spain op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 100 km/u is.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Port of Spain?

  De Hyundai Accent huren in Port of Spain is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Ford Fiesta. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Accent in Port of Spain voor gemiddeld € 42 per dag en voor slechts € 15 per dag. Het kost gemiddeld € 24 per dag om de Ford Fiesta te huren in Port of Spain, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 16 per dag.

 • Hoe is het weer in Port of Spain, Trinidad en Tobago in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Port of Spain kun je temperaturen van ongeveer 25 °C en neerslag van ongeveer 70 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen in Port of Spain zijn tijdens januari doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

 • Is het weer in Port of Spain hetzelfde als in de rest van Port of Spain?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Port of Spain voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Port of Spain ongeveer 25 °C is en er 70 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Port of Spain