Huurauto's in Niterói, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Niterói, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Niterói, RJ, Brazilië
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Niterói, RJ, Brazilië
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Niterói

Alle bekende autoverhuurders in Niterói, Brazilië
Overzicht

Hygiëne

4,6

Comfort

4,6

Totaalscore

4,6

Prijs-kwaliteit

4,6
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Niterói, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Rio de Janeiro Intle Luchthaven Antônio Carlos Jobim

Autoverhuur in Niterói

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Niterói autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Niterói vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Niterói. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Niterói, Brazilië?

  De maximumsnelheid van Niterói is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Niterói is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Niterói?

  De Hyundai Accent en de Audi A3 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Niterói. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Niterói verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 18/dag en deze kan zelfs slechts € 5/ dag zijn. De huurprijzen voor de Audi A3 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 17/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 8/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Jeep Renegade huren in Niterói?

  Bij MOVIDA is de Jeep Renegade (en zijn andere vergelijkbare SUV-auto’s) te huur in Niterói. Je betaalt om de Jeep Renegade te huren bij MOVIDA in Niterói gemiddeld € 62/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Niterói tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Niterói.

 • Is het weer in Niterói hetzelfde als in de rest van Rio de Janeiro?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Niterói voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Rio de Janeiro gewoonlijk een temperatuur heeft van 27 °C en er over het algemeen 130 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Niterói