Huurauto's in Badajoz, Spanje

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Badajoz, Spanje? Start je zoektocht hier!

Badajoz, Badajoz (provincie), Spanje
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Badajoz, Badajoz (provincie), Spanje
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Badajoz

Alle bekende autoverhuurders in Badajoz, Spanje
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Prijs-kwaliteit

8,0
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

4,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

8,0
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Badajoz, Spanje

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Badajoz Talaveral La Real

Autoverhuur in Badajoz

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Badajoz autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Enterprise is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Badajoz vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Badajoz. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Badajoz, Spanje?

  Als je een auto huurt in Badajoz, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Badajoz hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Badajoz op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Badajoz?

  De Fiat 500 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Badajoz. Onze gebruikers vonden in Badajoz, prijzen voor Fiat 500 van slechts € 6/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 24/dag. Een andere populaire huurauto in Badajoz is de Ford Focus, voor gemiddeld € 31/dag en er zijn ook deals voor slechts € 7/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz V-Class huren in Badajoz?

  Bij Enterprise is de Mercedes-Benz V-Class (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Badajoz. Je betaalt om de Mercedes-Benz V-Class te huren bij Enterprise in Badajoz gemiddeld € 122/dag.Houd er rekening mee dat Enterprise ook andere huuropties beschikbaar heeft voor de Luxe als je de Mercedes-Benz V-Class niet kunt boeken voor jouw reisdatums. Je kunt ook de Opel Vivaro huren bij Enterprise in Badajoz.

 • Hoe is het weer in Badajoz, Spanje in januari?

  Het weer in Badajoz is in de maand januari gewoonlijk 7 °C en de verwachte neerslag is 50 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Badajoz heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Badajoz. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Badajoz vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat 500, de Ford Focus en de Opel Corsa.


Start met het plannen van je reis naar Badajoz