Huurauto's van Thrifty op Luchthaven van Newark

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Thrifty op Luchthaven van Newark

Newark, NJ, De Verenigde Staten - Newark (EWR)
9 okt. — 16 okt.
Zelfde inleverlocatie
Newark, NJ, De Verenigde Staten - Newark (EWR)
ma 9-10
12:00
ma 16-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Thrifty op Luchthaven van Newark

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein

€ 28 - € 96

Alle typen auto's

€ 28 - € 98

De beste tijd om een Klein auto te huren bij Thrifty op Newark luchthaven is in maart. De prijzen zijn dan gemiddeld € 28 per dag. € 28 per dag is 54% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 60 voor een Klein huurauto van Thrifty op Newark luchthaven. maart is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Klein auto te huren van Thrifty op Newark luchthaven, maar november is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in november voor Klein huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Medium auto te huren bij Thrifty op Newark luchthaven is in juni. De prijzen zijn dan gemiddeld € 41 per dag. € 41 per dag is 47% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 78 voor een Medium huurauto van Thrifty op Newark luchthaven. juni is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Medium auto te huren van Thrifty op Newark luchthaven, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor Medium huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Groot auto te huren bij Thrifty op Newark luchthaven is in juni. De prijzen zijn dan gemiddeld € 55 per dag. € 55 per dag is 35% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 85 voor een Groot huurauto van Thrifty op Newark luchthaven. juni is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Groot auto te huren van Thrifty op Newark luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor Groot huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Thrifty op Newark luchthaven is in juni. De prijzen zijn dan gemiddeld € 41 per dag. € 41 per dag is 44% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 74 voor een SUV huurauto van Thrifty op Newark luchthaven. juni is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Thrifty op Newark luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor SUV huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 30/dag

18 okt. - 30 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 30/dag

18 okt. - 30 okt.
Volkswagen Golf
Renault Captur
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 31/dag

23 okt. - 6 nov.
Renault Captur

Thrifty beoordelingen

6,9
OkéOp basis van beoordelingen van 43 geverifieerde gasten
7,4Hygiëne
6,7Ophalen/Inleveren
7,6Comfort
6,8Waar voor je geld


Thrifty autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Newark

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Thrifty in Luchthaven van Newark met een adres en telefoonnummer
Bekijk Thrifty-locaties in de buurt van Luchthaven van Newark
134 Lindbergh Road,airtrain P3
+1 973 824 2003

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Thrifty in Luchthaven van Newark

Wat is het populairste type huurauto bij Thrifty op Newark luchthaven?

SUV-auto's zijn het favoriete type huurauto bij Thrifty op Newark luchthaven. Dit is een populair type auto dankzij de gemiddelde huurprijs van € 82 per dag. Hoewel 22% van momondo gebruikers kozen voor dit type auto, kun je natuurlijk altijd een andere kiezen op basis van jouw voorkeuren.

Waar vind ik Thrifty-huurauto's op Newark luchthaven?

134 Lindbergh Road,airtrain P3 is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Thrifty bij Newark luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +1 973 824 2003

Biedt Thrifty een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Newark luchthaven (EWR)?

Ja, Thrifty heeft een ophaalservice vanaf Newark luchthaven (EWR).


Een makkelijkere manier om je trip naar Newark te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.