Huurauto's van Thrifty op Luchthaven van Intle van Los Angeles

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Thrifty op Luchthaven van Intle van Los Angeles

Los Angeles, CA, De Verenigde Staten - Intle van Los Angeles (LAX)
9 okt. — 16 okt.
Zelfde inleverlocatie
Los Angeles, CA, De Verenigde Staten - Intle van Los Angeles (LAX)
ma 9-10
12:00
ma 16-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Thrifty op Luchthaven van Intle van Los Angeles

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein

€ 30 - € 73

Alle typen auto's

€ 41 - € 70

De beste tijd om een Klein auto te huren bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven is in januari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 30 per dag. € 30 per dag is 34% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 45 voor een Klein huurauto van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven. januari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Klein auto te huren van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor Klein huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Medium auto te huren bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven is in maart. De prijzen zijn dan gemiddeld € 34 per dag. € 34 per dag is 30% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 48 voor een Medium huurauto van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven. maart is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Medium auto te huren van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven, maar april is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in april voor Medium huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Groot auto te huren bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven is in maart. De prijzen zijn dan gemiddeld € 44 per dag. € 44 per dag is 25% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 59 voor een Groot huurauto van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven. maart is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Groot auto te huren van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor Groot huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven is in december. De prijzen zijn dan gemiddeld € 29 per dag. € 29 per dag is 42% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 50 voor een SUV huurauto van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven. december is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor SUV huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Cabrio auto te huren bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld € 49 per dag. € 49 per dag is 19% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 61 voor een Cabrio huurauto van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Cabrio auto te huren van Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven, maar april is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in april voor Cabrio huurauto’s van Thrifty, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 30/dag

13 okt. - 21 okt.
Ford Focus

Thrifty beoordelingen

5,9
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 328 geverifieerde gasten
6,6Comfort
5,6Ophalen/Inleveren
6,2Waar voor je geld
6,8Hygiëne


Thrifty autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Intle van Los Angeles

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Thrifty in Luchthaven van Intle van Los Angeles met een adres en telefoonnummer
Bekijk Thrifty-locaties in de buurt van Luchthaven van Intle van Los Angeles
9000 Airport Boulevard
+1 310 258 3000

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Thrifty in Luchthaven van Intle van Los Angeles

Wat kost het om een auto te huren van bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven?

Je kunt ervan uitgaan dat je zo rond de € 40 per dag betaalt voor een huurauto bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven. Afhankelijk van wanneer in het jaar je wilt gaan, kunnen dagelijkse huurprijzen minimaal € 27 per dag zijn en maximaal € 80 per dag. Dit is een verschil van 67%.

Wat is het populairste type huurauto bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven?

SUV of vergelijkbaar is het populairste type huurauto bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven, met 25% van onze gebruikers die dit type kiest in plaats van andere opties. Het huren van SUV auto's bij Thrifty op Intle van Los Angeles luchthaven kost gemiddeld € 50/dag. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren op basis van de zone waar je verblijft.

Waar vind ik Thrifty-huurauto's op Intle van Los Angeles luchthaven?

9000 Airport Boulevard is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Thrifty bij Intle van Los Angeles luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +1 310 258 3000

Biedt Thrifty een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Intle van Los Angeles luchthaven (LAX)?

Ja, Thrifty heeft een ophaalservice vanaf Intle van Los Angeles luchthaven (LAX).


Een makkelijkere manier om je trip naar Los Angeles te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.