Huurauto's in Rusland

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Rusland? Start je zoektocht hier!

Moskou, Moscow, Rusland
2 jun. — 9 jun.
Zelfde inleverlocatie
Moskou, Moscow, Rusland
do 2-6
12:00
do 9-6
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Rusland

Nabijgelegen trekpleisters:

Rode Plein625,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Rode Plein27,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Rode Plein28,8 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Rusland

Hieronder staan de populairste hotels in Rusland

Autoverhuur in Rusland

Kom alles te weten over auto huren in Rusland zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Rentmotors heeft meer autoverhuurlocaties in Rusland dan welke autoverhuurder dan ook. Met 59 locaties verdeeld door het hele land, vind je gemakkelijk een van hun autoverhuurvestigingen op de luchthaven van bestemming of in het stadscentrum. Weet je niet zeker welke stad je wilt bezoeken, maar weet je wel dat je een auto wilt huren bij Rentmotors? Moskou is de populairste stad om te bezoeken in Rusland, met 14 Rentmotors autoverhuur locaties.

Mensen rijden op de rechterkant in Rusland. Als je naar Rusland reist vanuit een land dat aan de andere kant van de weg rijdt, kan het even wennen zijn, vooral als je van plan bent een auto te huren tijdens het verblijf.

Volgens gegevens van 2019 staat Rusland wereldwijd gerangschkikt op plaats 124 voor wegkwaliteit. Het land heeft een wegkwaliteitsscore van 2,7 van de 7, waarbij 7 de hoogst mogelijke score is. Houd er rekening mee dat het weer en wegwerkzaamheden tijdens je bezoek ook van invloed kunnen zijn op de wegomstandigheden.

Het hoogste bloedalcoholgehalte dat je kunt hebben in Rusland terwijl je nog legaal in staat bent om een voertuig te besturen, is 0,00‰. Sommige regio's of steden binnen Rusland kunnen echter verschillende BAG-limieten hebben, dus het is belangrijk om dit goed uit te zoeken voordat je op reis gaat. Houd er rekening mee dat er strengere straffen zijn voor degenen die gedronken hebben en rijden en jonger zijn de wettelijke drinkleeftijd. In Rusland moet je minimaal 18 zijn om te drinken.

Als het gaat om het huren van een auto in Rusland, huren reizigers liever een SUV. In feite huurde 29% van onze momondo-gebruikers dit type auto in de afgelopen 30 dagen en betaalden ze gemiddeld € 64 per dag.

Afgelopen week was de gemiddelde prijs van benzine in Rusland € 0,75 per liter. Volgens onze gegevens heeft Rusland niet de duurste maar ook niet de goedkoopste gasprijzen ter wereld. Algerije is momenteel het goedkoopst met € 0,30 per liter, terwijl Hong Kong het duurst is met € 2,72 per liter. Houd er rekening mee dat de gasprijzen regelmatig veranderen en tijdens je reisperiode kunnen verschillen.


Autoverhuur in populaire regio's in Rusland

Vind de perfecte huurauto voor je trip naar alle niet te missen regio's in Rusland

Start met het plannen van je reis naar Rusland


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Rusland. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Rusland, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Rusland en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Rusland met een eerlijk brandstofbeleid.

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Rusland, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Rusland met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met zekerheid
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.