Huurauto's in Prestwick, Schotland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Prestwick, Schotland? Start je zoektocht hier!

Prestwick, SCT, Verenigd Koninkrijk
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Prestwick, SCT, Verenigd Koninkrijk
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Prestwick

Alle bekende autoverhuurders in Prestwick, Schotland
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Prestwick, Schotland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Edinburg Turnhouse

Autoverhuur in Prestwick

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Prestwick autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Budget is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Prestwick vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Prestwick. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Prestwick, SCT?

  De maximumsnelheid van Prestwick is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Prestwick is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 115 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Prestwick?

  Voor gemiddeld € 8/dag (en vanaf slechts € 4/dag) zijn de huurauto’s Volkswagen Golf in Prestwick het populairst bij onze gebruikers. De Ford Focus huren in Prestwick voor gemiddeld € 34/dag (€ 27/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Prestwick heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Prestwick.

 • Is het weer in Prestwick hetzelfde als in de rest van Schotland?

  Het klimaat in Schotland in januari is gewoonlijk 3 °C met een verwachte neerslag van 68 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Prestwick voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.