Huurauto's in Peking, China

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Peking, China? Start je zoektocht hier!

Peking, BJ, China
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Peking, BJ, China
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Peking

Alle bekende autoverhuurders in Peking, China
11 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

4,0

Waar voor je geld

4,0
12 locaties
6 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Peking, China

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Peking Capital Internationaal

Autoverhuur in Peking

483 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Peking met momondo in november.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Peking autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz is een van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Peking te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Peking deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Peking, China?

De maximumsnelheid in Peking is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Peking heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Peking op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Peking?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Peking voor de Ford Focus met een prijs van € 38/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Ford Escape voor een gemiddelde van € 84/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Focus om in Peking te huren voor slechts € 15/dag en de Ford Escape voor slechts € 70/dag.

Hoe is het weer in Peking, China in november?

Tijdens de maand november is de gemiddelde temperatuur in Peking 5 °C en de verwachte neerslag 10 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Peking.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

Het weer in Peking tijdens november heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Peking. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Peking vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Ford Focus.

Is het weer in Peking hetzelfde als in de rest van Peking?

Het klimaat in Peking in november is gewoonlijk 5 °C met een verwachte neerslag van 10 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Peking voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in China met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar Peking