Auto huren Nantes, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Nantes, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Nantes, Loire-Atlantique, Frankrijk
24 apr. — 1 mei.
Zelfde inleverlocatie
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrijk
za 24-4
12:00
za 1-5
12:00

Overzicht autoverhuur Nantes

Alle bekende autoverhuurders in Nantes, Frankrijk
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.1

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.6

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.4

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Nantes, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Nantes Aéroport Nantes Atlantique

Autoverhuur in Nantes

9 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Nantes met momondo in april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Nantes autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Nantes hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn National, Avis, en Budget. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Nantes, Frankrijk-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Nantes bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals National, Avis en Budget annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is de maximumsnelheid in Nantes, Frankrijk?

Als je een auto huurt in Nantes, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Nantes hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Nantes op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Hoe is het weer in Nantes, Frankrijk in april?

In april, heeft Nantes over het algemeen 50 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 10 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Nantes, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Nantes tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Nantes. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Nantes vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Ford Focus Wagon en de Fiat 500.

Is het weer in Nantes hetzelfde als in de rest van Pays de la Loire?

Het klimaat in Pays de la Loire in april is gewoonlijk 10 °C met een verwachte neerslag van 52 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Nantes voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Nantes