Huurauto's in Laval, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Laval, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Laval, Mayenne, Frankrijk
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Laval, Mayenne, Frankrijk
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Laval

Alle bekende autoverhuurders in Laval, Frankrijk
4 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Laval, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Nantes Aéroport Nantes Atlantique

Autoverhuur in Laval

 • Wat is de maximumsnelheid in Laval, Frankrijk?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Laval, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Laval zijn respectievelijk 130 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Laval, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Laval?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Laval voor de Fiat 500 met een prijs van € 33/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Accent voor een gemiddelde van € 55/dag. Onze gebruikers vonden de Fiat 500 om in Laval te huren voor slechts € 12/dag en de Hyundai Accent voor slechts € 14/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz V-Class huren in Laval?

  Europcar is het populairste autoverhuurbedrijf met de Mercedes-Benz V-Class te huur in Laval. De prijs om de Mercedes-Benz V-Class huren bij Europcar is gemiddeld € 77/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Laval tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Laval.

 • Is het weer in Laval hetzelfde als in de rest van Pays de la Loire?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Laval voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Pays de la Loire gewoonlijk een temperatuur heeft van 5 °C en er over het algemeen 68,5 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Laval