Huurauto's in Buenos Aires, Argentinië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Buenos Aires, Argentinië? Start je zoektocht hier!

Buenos Aires, Argentinië
10 aug. — 17 aug.
Zelfde inleverlocatie
Buenos Aires, Argentinië
di 10-8
12:00
di 17-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Buenos Aires

Alle bekende autoverhuurders in Buenos Aires, Argentinië
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,6

Comfort

8,8

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

7,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

7,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

6,2

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

6,4
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
13 locaties
7 locaties
7 locaties
5 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Buenos Aires, Argentinië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Buenos Aires Ezeiza

Autoverhuur in Buenos Aires

In augustus hebben 19 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Buenos Aires gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Buenos Aires autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Budget, Alamo, en Hertz zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Buenos Aires te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Buenos Aires deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Buenos Aires heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Europcar zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van 25 €/per dag wanneer je een auto huurt in Buenos Aires. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 2 locaties in Buenos Aires is 19 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Buenos Aires, Argentinië-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Buenos Aires heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Buenos Aires zijn Budget, Alamo en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Buenos Aires heeft de meeste locaties?

2 locaties zijn er te vinden in Buenos Aires, Argentinië. Bij deze Europcar locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 25 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Buenos Aires, Argentinië?

70 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Buenos Aires, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Buenos Aires zijn respectievelijk 130 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Buenos Aires, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Buenos Aires, Argentinië in augustus?

In augustus, heeft Buenos Aires over het algemeen 50 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 13 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Buenos Aires, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

Het weer in Buenos Aires tijdens augustus heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Buenos Aires. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Buenos Aires vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Kia Rio Hatchback, de Chevrolet Spark en de Smart Fortwo.

Is het weer in Buenos Aires hetzelfde als in de rest van Capital Federal District?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Capital Federal District of de nabijgelegen gebieden in augustus met Buenos Aires als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 13 °C verwachten en ongeveer 50 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Argentinië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Córdoba, Salta en El Calafate in Argentinië

Start met het plannen van je reis naar Buenos Aires