Huurauto's in Bariloche, Argentinië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bariloche, Argentinië? Start je zoektocht hier!

Bariloche, Argentinië
29 sep. — 6 okt.
Zelfde inleverlocatie
Bariloche, Argentinië
wo 29-9
12:00
wo 6-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Bariloche, Argentinië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

29 € - 67 €

Alle typen auto's

29 € - 88 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Bariloche, Argentinië is 21 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Bariloche, Argentinië is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 29 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bariloche. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bariloche verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Bariloche die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Bariloche

Alle bekende autoverhuurders in Bariloche, Argentinië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

6,9

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

6,5
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
4 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Bariloche, Argentinië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bariloche Internationaal

Autoverhuur in Bariloche

Tot dusver waren er in september 4 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Bariloche.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bariloche autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Alamo, Hertz, en Avis zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Bariloche. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bariloche, Argentinië-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Bariloche bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Alamo, Hertz en Avis annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is de maximumsnelheid in Bariloche, Argentinië?

70 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Bariloche, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Bariloche zijn respectievelijk 130 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Bariloche, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Bariloche, Argentinië in september?

In september, heeft Bariloche over het algemeen 60 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 5 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Bariloche, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

Het weer in Bariloche tijdens september heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Bariloche. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Bariloche vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Hyundai Accent.

Is het weer in Bariloche hetzelfde als in de rest van Río Negro?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Bariloche voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand september in Río Negro ongeveer 5 °C is en er 60 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Argentinië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Córdoba, Salta en El Calafate in Argentinië

Huurauto's op luchthavens in Bariloche

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Bariloche

Start met het plannen van je reis naar Bariloche