Huurauto's in Mendoza, Argentinië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Mendoza, Argentinië? Start je zoektocht hier!

Mendoza, Argentinië
29 sep. — 6 okt.
Zelfde inleverlocatie
Mendoza, Argentinië
wo 29-9
12:00
wo 6-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Mendoza, Argentinië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

27 € - 41 €

Alle typen auto's

27 € - 41 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Mendoza, Argentinië is 17 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Mendoza, Argentinië is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 27 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Mendoza. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Mendoza verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Mendoza die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Mendoza

Alle bekende autoverhuurders in Mendoza, Argentinië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,0

Totaalscore

7,2

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,0

Totaalscore

5,5

Ophalen/Inleveren

5,5

Waar voor je geld

5,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

5,6

Totaalscore

4,8

Ophalen/Inleveren

5,2

Waar voor je geld

3,6
4 locaties
4 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Mendoza, Argentinië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Mendoza El Plumerillo

Autoverhuur in Mendoza

Tot dusver waren er in september 2.363 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Mendoza.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Mendoza autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Avis, en Hertz zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Mendoza vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Mendoza. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Mendoza heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Budget de beste deals verwachten wanneer je Mendoza bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 36 €/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Budget een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Mendoza, Argentinië-autoverhuur?

De meeste van de Mendoza autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Mendoza zoals Alamo, Avis en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Welk autoverhuurbedrijf in Mendoza heeft de meeste locaties?

Budget is de autoverhuurder met de meeste locaties in Mendoza, Argentinië. Bij deze 2 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 36 € te betalen in Mendoza, Argentinië.

Wat is de maximumsnelheid in Mendoza, Argentinië?

Als je een auto huurt in Mendoza, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 70 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Mendoza hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 110 km/u. Als je in Mendoza op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Mendoza?

Voor gemiddeld 44 €/dag (en vanaf slechts 16 €/dag) zijn de huurauto’s Hyundai Accent in Mendoza het populairst bij onze gebruikers. De Ford Focus huren in Mendoza voor gemiddeld 54 €/dag (22 €/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Hoe is het weer in Mendoza, Argentinië in september?

Tijdens de maand september is de gemiddelde temperatuur in Mendoza 13 °C en de verwachte neerslag 13 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Mendoza.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

Het weer in Mendoza tijdens september heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Mendoza. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Mendoza vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Focus en de Hyundai i10.

Is het weer in Mendoza hetzelfde als in de rest van Mendoza?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Mendoza voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand september in Mendoza ongeveer 13 °C is en er 13 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Argentinië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Córdoba, Salta en El Calafate in Argentinië

Huurauto's op luchthavens in Mendoza

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Mendoza

Start met het plannen van je reis naar Mendoza