Huurauto's in Salta, Argentinië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Salta, Argentinië? Start je zoektocht hier!

Salta, Argentinië
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Salta, Argentinië
do 9-12
12:00
do 16-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Salta, Argentinië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 27 - € 54

Alle typen auto's

€ 31 - € 110

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Salta, Argentinië is € 21. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Salta, Argentinië is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 56% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Salta. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Salta verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Salta die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Salta

Alle bekende autoverhuurders in Salta, Argentinië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

9,3

Waar voor je geld

9,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

7,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

8,0
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Salta, Argentinië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Salta Gen Belgrano

Autoverhuur in Salta

2.034 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Salta voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Salta autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Salta. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Salta heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Localiza de beste deals verwachten wanneer je Salta bezoekt. Met gemiddelde tarieven van € 58/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Localiza een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Salta, Argentinië-autoverhuur?

De meeste van de Salta autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Salta zoals Hertz, Alamo en Budget vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Salta tijdens januari?

Het huren van een standaard type auto in Salta gedurende de maand januari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 20 °C en neerslag rond de 140 mm in januari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Salta kost gemiddeld € 100 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Salta, Argentinië?

Wanneer je een huurauto boekt in Salta, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 70 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Salta zijn respectievelijk 110 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Salta bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Salta?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Salta voor de Hyundai Accent met een prijs van € 36/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai i10 voor een gemiddelde van € 29/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Salta te huren voor slechts € 14/dag en de Hyundai i10 voor slechts € 18/dag.

Hoe is het weer in Salta, Argentinië in december?

In december, heeft Salta over het algemeen 120 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 21 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Salta, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

De temperaturen in Salta zijn tijdens december doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Salta hetzelfde als in de rest van Salta?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Salta voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand december in Salta ongeveer 21 °C is en er 120 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Argentinië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Córdoba, El Calafate en Buenos Aires in Argentinië

Huurauto's op luchthavens in Salta

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Salta

Start met het plannen van je reis naar Salta