Huurauto's van Sixt op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

New York, NY, De Verenigde Staten - John F Kennedy Intl (JFK)
13 dec. — 20 dec.
New York, NY, De Verenigde Staten - John F Kennedy Intl (JFK)
wo 13-12
12:00
wo 20-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Sixt op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€ 38 - € 77

Alle typen auto's

€ 38 - € 101

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in januari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 38 per dag. € 38 per dag is 31% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 55 voor een klein car huurauto van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven. januari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor klein car huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een medium car auto te huren bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in september. De prijzen zijn dan gemiddeld € 56 per dag. € 56 per dag is 22% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 72 voor een medium car huurauto van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven. september is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een medium car auto te huren van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor medium car huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een groot car auto te huren bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in augustus. De prijzen zijn dan gemiddeld € 50 per dag. € 50 per dag is 34% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 76 voor een groot car huurauto van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven. augustus is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een groot car auto te huren van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor groot car huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in mei. De prijzen zijn dan gemiddeld € 47 per dag. € 47 per dag is 32% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 69 voor een SUV huurauto van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven. mei is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar december is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in december voor SUV huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Sixt beoordelingen

6,4
OkéOp basis van beoordelingen van 58 geverifieerde gasten
6,3Waar voor je geld
6,7Ophalen/Inleveren
7,2Comfort
7,0Hygiëne


Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Sixt? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Sixt autoverhuur in de buurt van Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl met een adres en telefoonnummer
Bekijk Sixt-locaties in de buurt van Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Sixt in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Wat kost het om een auto te huren van bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven?

In de afgelopen week vonden onze gebruikers huurautoprijzen bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven van minimaal € 42/dag en maximaal € 62/dag. Dit is een prijsverschil van 33%. Houd er rekening mee dat de gemiddelde prijs voor een huurauto bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven € 62/dag is, en dat deze prijs kan afwijken op basis van het type auto dat je huurt en de tijd van het jaar waarin je huurt.

Wat is het populairste type huurauto bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven?

SUV-auto's zijn het favoriete type huurauto bij Sixt op New York John F Kennedy Intl luchthaven. Dit is een populair type auto dankzij de gemiddelde huurprijs van € 76 per dag. Hoewel 41% van momondo gebruikers kozen voor dit type auto, kun je natuurlijk altijd een andere kiezen op basis van jouw voorkeuren.

Waar vind ik Sixt-huurauto's op New York John F Kennedy Intl luchthaven?

312 Federal Cir is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Sixt bij New York John F Kennedy Intl luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +1 888 749 8227

Biedt Sixt een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf New York John F Kennedy Intl luchthaven (JFK)?

Nee, Sixt heeft geen ophaalservice vanaaf New York John F Kennedy Intl luchthaven (JFK). Maar hun dichtstbijzijnde locatie is 312 Federal Cir dat ongeveer 1,94 km van New York John F Kennedy Intl luchthaven ligt en bereikbaar is met het openbaar vervoer.


Een makkelijkere manier om je trip naar New York te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.