Huurauto's van Dollar op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Dollar op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

New York, NY, De Verenigde Staten - John F Kennedy Intl (JFK)
7 Dec — 14 Dec
New York, NY, De Verenigde Staten - John F Kennedy Intl (JFK)
Thu 7-12
12:00
Thu 14-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Dollar op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€ 44 - € 84

Alle typen auto's

€ 47 - € 99

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in december. De prijzen zijn dan gemiddeld € 44 per dag. € 44 per dag is 28% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 61 voor een klein car huurauto van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven. december is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar juni is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juni voor klein car huurauto’s van Dollar, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een medium car auto te huren bij Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in november. De prijzen zijn dan gemiddeld € 39 per dag. € 39 per dag is 45% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 71 voor een medium car huurauto van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven. november is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een medium car auto te huren van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar augustus is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in augustus voor medium car huurauto’s van Dollar, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een groot car auto te huren bij Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld € 51 per dag. € 51 per dag is 40% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 85 voor een groot car huurauto van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een groot car auto te huren van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar november is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in november voor groot car huurauto’s van Dollar, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in november. De prijzen zijn dan gemiddeld € 39 per dag. € 39 per dag is 53% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 82 voor een SUV huurauto van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven. november is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar augustus is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in augustus voor SUV huurauto’s van Dollar, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

12 Dec - 24 Dec
Renault Zoe
Kia Rio
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers
4-deurs voertuigen

€ 32/dag

12 Dec - 24 Dec
Kia Rio

Dollar beoordelingen

4,6
MatigOp basis van beoordelingen van 136 geverifieerde gasten
4,4Ophalen/Inleveren
5,7Hygiëne
5,4Comfort
4,6Waar voor je geld

Sorteren op:
4,0 Matig
KAYAK
Het ophalen en inleveren was erg onduidelijk. De sleutels werden in onze hand gedrukt, de auto aangewezen en verder niets. Geen controle van de auto, geen uitleg over de tolbadge (wat meer dan wenselijk was geweest). De houding van de medewerker bij de auto was erg ongeïnteresseerd. Hij had het vooral druk met kletsen met een collega. Bij het inleveren zelfde ervaring. Geen contact. Er werd gezegd; het is ok en je krijgt een mail. Verder niets, geen bewijs van inleveren en de mail met afrekening hebben we twee weken later nog niet ontvangen. Aan de balie was de service vriendelijker, echter zonder duidelijke uitleg werd je een dure tolbadge aangesmeerd. Onderweg bleek dat een veelvoud van gemaakte kosten.

Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Dollar? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Dollar autoverhuur in de buurt van Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Dollar in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl met een adres en telefoonnummer
Bekijk Dollar-locaties in de buurt van Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Dollar in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Wat is het populairste type huurauto bij Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven?

SUV-auto's zijn het favoriete type huurauto bij Dollar op New York John F Kennedy Intl luchthaven. Dit is een populair type auto dankzij de gemiddelde huurprijs van € 65 per dag. Hoewel 25% van momondo gebruikers kozen voor dit type auto, kun je natuurlijk altijd een andere kiezen op basis van jouw voorkeuren.

Waar vind ik Dollar-huurauto's op New York John F Kennedy Intl luchthaven?

Building 318 Federal Circle is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Dollar bij New York John F Kennedy Intl luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +1 866 434 2226

Biedt Dollar een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf New York John F Kennedy Intl luchthaven (JFK)?

Ja, als je op New York John F Kennedy Intl luchthaven (JFK) vliegt, biedt Dollar een shuttleservice.


Een makkelijkere manier om je trip naar New York te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.