Huurauto's van Avis op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Avis op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

New York, NY, De Verenigde Staten - John F Kennedy Intl (JFK)
6 dec. — 13 dec.
New York, NY, De Verenigde Staten - John F Kennedy Intl (JFK)
wo 6-12
12:00
wo 13-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Avis op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€ 47 - € 124

Alle typen auto's

€ 54 - € 98

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in december. De prijzen zijn dan gemiddeld € 47 per dag. € 47 per dag is 36% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 73 voor een klein car huurauto van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven. december is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar augustus is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in augustus voor klein car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een medium car auto te huren bij Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld € 50 per dag. € 50 per dag is 38% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 81 voor een medium car huurauto van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een medium car auto te huren van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar november is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in november voor medium car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een groot car auto te huren bij Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in juni. De prijzen zijn dan gemiddeld € 58 per dag. € 58 per dag is 33% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 87 voor een groot car huurauto van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven. juni is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een groot car auto te huren van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar augustus is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in augustus voor groot car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld € 55 per dag. € 55 per dag is 32% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 81 voor een SUV huurauto van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven, maar april is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in april voor SUV huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Avis beoordelingen

7,0
GoedOp basis van beoordelingen van 97 geverifieerde gasten
7,3Hygiëne
7,3Comfort
6,9Ophalen/Inleveren
6,7Waar voor je geld


Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Avis? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Avis autoverhuur in de buurt van Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Avis in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl met een adres en telefoonnummer
Bekijk Avis-locaties in de buurt van Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Avis in Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Wat is het populairste type huurauto bij Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven?

SUV-auto's zijn het favoriete type huurauto bij Avis op New York John F Kennedy Intl luchthaven. Dit is een populair type auto dankzij de gemiddelde huurprijs van € 88 per dag. Hoewel 39% van momondo gebruikers kozen voor dit type auto, kun je natuurlijk altijd een andere kiezen op basis van jouw voorkeuren.

Waar vind ik Avis-huurauto's op New York John F Kennedy Intl luchthaven?

Building #305 Federal Circle is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Avis bij New York John F Kennedy Intl luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +1 718 244 5400

Biedt Avis een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf New York John F Kennedy Intl luchthaven (JFK)?

Ja, als je op New York John F Kennedy Intl luchthaven (JFK) vliegt, biedt Avis een shuttleservice.


Een makkelijkere manier om je trip naar New York te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.