Huurauto's in Seoel, Zuid-Korea

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Seoel, Zuid-Korea? Start je zoektocht hier!

Seoel, Zuid-Korea
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Seoel, Zuid-Korea
vr 10-12
12:00
vr 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Seoel, Zuid-Korea huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 34 - € 56

Alle typen auto's

€ 36 - € 105

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Seoel, Zuid-Korea is € 24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Seoel, Zuid-Korea is in mei. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Seoel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Seoel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Seoel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Seoel

Alle bekende autoverhuurders in Seoel, Zuid-Korea
13 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,8

Totaalscore

7,5

Ophalen/Inleveren

7,1

Waar voor je geld

7,4
20 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

7,3

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

5,9

Waar voor je geld

6,6
38 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Seoel, Zuid-Korea

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Incheon Internationaal

Autoverhuur in Seoel

Tot nu toe waren er deze maand 8 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Seoel.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Seoel autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Seoel. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Seoel, Zuid-Korea?

Als je een auto huurt in Seoel, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Seoel hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Seoel op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Seoel?

De Ford Focus is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Seoel. Onze gebruikers vonden in Seoel, prijzen voor Ford Focus van slechts € 18/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 37/dag. Een andere populaire huurauto in Seoel is de Hyundai i10, voor gemiddeld € 38/dag en er zijn ook deals voor slechts € 34/dag.

Hoe is het weer in Seoel, Zuid-Korea in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Seoel 5 °C en de verwachte neerslag 27 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Seoel.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het klimaat in Seoel heeft doorgaans tijdens december geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Seoel. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Seoel vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus en de Hyundai i10.

Is het weer in Seoel hetzelfde als in de rest van Seoul?

Het klimaat in Seoul in december is gewoonlijk 5 °C met een verwachte neerslag van 27 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Seoel voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Zuid-Korea met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Jeju, Busan en Yeosu in Zuid-Korea

Huurauto's op luchthavens in Seoel

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Seoel

Start met het plannen van je reis naar Seoel