Huurauto's in Busan, Zuid-Korea

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Busan, Zuid-Korea? Start je zoektocht hier!

Busan, Zuid-Korea
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Busan, Zuid-Korea
vr 10-12
12:00
vr 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Busan

Alle bekende autoverhuurders in Busan, Zuid-Korea
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,1

Comfort

5,9

Totaalscore

4,7

Ophalen/Inleveren

5,1

Waar voor je geld

3,5
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Busan, Zuid-Korea

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Busan Gimhae

Autoverhuur in Busan

249 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Busan voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Busan autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Busan hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Busan. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is het beste type auto om te huren in Busan tijdens januari?

Het huren van een standaard type auto in Busan gedurende de maand januari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 5 °C en neerslag rond de 45 mm in januari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Busan kost gemiddeld € 100 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Busan, Zuid-Korea?

De maximumsnelheid van Busan is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Busan is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto huren de meeste mensen in Busan?

De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai i10 in Busan, maar de Hyundai Accent is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai i10 te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 51 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai i10 in Busan voor slechts € 37 per dag. De Hyundai Accent in Busan kost gemiddeld € 54 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 20 per dag.

Hoe is het weer in Busan, Zuid-Korea in december?

Het weer in Busan is in de maand december gewoonlijk 6 °C en de verwachte neerslag is 24 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Busan tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Busan. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Busan vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai i10, de Hyundai Accent en de Chevrolet Spark.

Is het weer in Busan hetzelfde als in de rest van Busan?

Het klimaat in Busan in december is gewoonlijk 6 °C met een verwachte neerslag van 24 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Busan voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Zuid-Korea met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Seoel, Jeju en Yeosu in Zuid-Korea

Start met het plannen van je reis naar Busan