Huurauto's in Nanaimo, Brits-Columbia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Nanaimo, BC? Start je zoektocht hier!

Nanaimo, BC, Canada
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Nanaimo, BC, Canada
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Nanaimo

Alle bekende autoverhuurders in Nanaimo, BC
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,5

Prijs-kwaliteit

9,0
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

9,1

Totaalscore

8,6

Prijs-kwaliteit

8,1
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

7,0

Totaalscore

6,5

Prijs-kwaliteit

6,1
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Nanaimo, BC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Vancouver Intl

Autoverhuur in Nanaimo

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Nanaimo autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Veel autoverhuurbedrijven in Nanaimo hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Budget, Enterprise, en National. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Nanaimo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Nanaimo heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  National heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Nanaimo, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je € 43/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als € 40/per dag voor hun huurauto in Nanaimo.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Nanaimo, BC-autoverhuur?

  Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Nanaimo geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Nanaimo. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Nanaimo heeft de meeste locaties?

  National is de autoverhuurder met de meeste locaties in Nanaimo, BC. Op deze 1 locatie is, kun je verwachten om een dagtarief van € 43 te betalen in Nanaimo, BC.

 • Wat is de maximumsnelheid in Nanaimo, BC?

  60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Nanaimo, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Nanaimo zijn respectievelijk 120 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Nanaimo, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Nanaimo?

  Voor gemiddeld € 35/dag (en vanaf slechts € 18/dag) zijn de huurauto’s Chevrolet Spark in Nanaimo het populairst bij onze gebruikers. De Hyundai Accent huren in Nanaimo voor gemiddeld € 37/dag (€ 18/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Hoe is het weer in Nanaimo, BC in januari?

  Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Nanaimo 2 °C en de verwachte neerslag 140 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Nanaimo.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Nanaimo tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Nanaimo. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Nanaimo vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Chevrolet Spark, de Hyundai Accent en de Ford Focus.

 • Is het weer in Nanaimo hetzelfde als in de rest van Brits-Columbia?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Nanaimo voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Brits-Columbia gewoonlijk een temperatuur heeft van 2 °C en er over het algemeen 159 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Nanaimo

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Nanaimo

Start met het plannen van je reis naar Nanaimo