Huurauto's in Governador Valadares, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Governador Valadares, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Governador Valadares, MG, Brazilië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Governador Valadares, MG, Brazilië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Governador Valadares

Alle bekende autoverhuurders in Governador Valadares, Brazilië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Governador Valadares, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ipatinga Usiminas

Autoverhuur in Governador Valadares

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Governador Valadares autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Governador Valadares vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Governador Valadares. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Governador Valadares, Brazilië?

  Als je een auto huurt in Governador Valadares, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Governador Valadares hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Governador Valadares op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Governador Valadares tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Governador Valadares.

 • Is het weer in Governador Valadares hetzelfde als in de rest van Minas Gerais?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Governador Valadares voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Minas Gerais gewoonlijk een temperatuur heeft van 23 °C en er over het algemeen 290 mm neerslag valt.