Huurauto's in Criciuma, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Criciuma, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Criciuma, SC, Brazilië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Criciuma, SC, Brazilië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Criciuma

Alle bekende autoverhuurders in Criciuma, Brazilië
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Criciuma, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Florianópolis Hercilio Luz

Autoverhuur in Criciuma

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Criciuma autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz is een van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Criciuma te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Criciuma deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Criciuma, Brazilië?

  Wanneer je een huurauto boekt in Criciuma, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Criciuma zijn respectievelijk 80 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Criciuma bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Criciuma?

  De Hyundai Accent en de Audi A3 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Criciuma. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Criciuma verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 22/dag en deze kan zelfs slechts € 10/ dag zijn. De huurprijzen voor de Audi A3 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 27/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 12/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Criciuma tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Criciuma.