Huurauto's in Santiago de Querétaro, Mexico

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Santiago de Querétaro, Mexico? Start je zoektocht hier!

Santiago de Querétaro, QE, Mexico
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Santiago de Querétaro, QE, Mexico
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Santiago de Querétaro

Alle bekende autoverhuurders in Santiago de Querétaro, Mexico
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

6,9

Totaalscore

4,9

Prijs-kwaliteit

5,9
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,6

Totaalscore

5,3

Prijs-kwaliteit

3,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

4,9

Totaalscore

4,9

Prijs-kwaliteit

3,9
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,8

Comfort

2,8

Totaalscore

2,5

Prijs-kwaliteit

3,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,9

Comfort

3,9

Totaalscore

1,9

Prijs-kwaliteit

1,9
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Santiago de Querétaro, Mexico

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van León Guanajuato Del Bajio Internationaal

Autoverhuur in Santiago de Querétaro

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Santiago de Querétaro autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Europcar, Hertz, en National zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Santiago de Querétaro te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Santiago de Querétaro deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Santiago de Querétaro, Mexico-autoverhuur?

  Huurauto's in Santiago de Querétaro van populaire bedrijven zoals Europcar, Hertz en MEXRENTACAR bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Santiago de Querétaro, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

 • Wat is de maximumsnelheid in Santiago de Querétaro, Mexico?

  De maximumsnelheid van Santiago de Querétaro is 70 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Santiago de Querétaro is 120 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Santiago de Querétaro?

  De Hyundai Accent huren in Santiago de Querétaro is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Hyundai i10. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Accent in Santiago de Querétaro voor gemiddeld € 11 per dag en voor slechts € 0 per dag. Het kost gemiddeld € 10 per dag om de Hyundai i10 te huren in Santiago de Querétaro, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 1 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Santiago de Querétaro?

  Hertz is het populairste autoverhuurbedrijf in Santiago de Querétaro met Audi A4 om te huren. Het huren van een Audi A4 in Santiago de Querétaro kost ongeveer € 44/dag als je deze huurt bij Hertz.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Santiago de Querétaro tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Santiago de Querétaro.


Start met het plannen van je reis naar Santiago de Querétaro