Huurauto's in Shizuoka, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Shizuoka, Japan? Start je zoektocht hier!

Shizuoka, Japan
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Shizuoka, Japan
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Shizuoka

Alle bekende autoverhuurders in Shizuoka, Japan
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Shizuoka, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tokio Narita

Autoverhuur in Shizuoka

 • Wat is de maximumsnelheid in Shizuoka, Japan?

  De maximumsnelheid in Shizuoka is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Shizuoka heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Shizuoka op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Shizuoka?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Shizuoka voor de Hyundai Accent met een prijs van € 80/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Ford Focus voor een gemiddelde van € 89/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Shizuoka te huren voor slechts € 34/dag en de Ford Focus voor slechts € 47/dag.

 • Hoe is het weer in Shizuoka, Japan in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Shizuoka kun je temperaturen van ongeveer 6 °C en neerslag van ongeveer 76 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Shizuoka heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Shizuoka. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Shizuoka vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent en de Ford Focus.


Start met het plannen van je reis naar Shizuoka