Auto huren Sapporo

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Sapporo? Start je zoektocht hier!

Sapporo, Japan
22 jan. — 29 jan.
Zelfde inleverlocatie
Sapporo, Japan
vr. 22-1
12:00
vr. 29-1
12:00

Overzicht autoverhuur Sapporo

Alle bekende autoverhuurders in Sapporo
Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Sapporo

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Sapporo Chitose

Autoverhuur in Sapporo

Tot nu toe waren er deze maand 5 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Sapporo.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Sapporo autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Alamo, Sixt, en Avis zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Sapporo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Sapporo-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Sapporo geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Sapporo. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Sapporo?

De maximumsnelheid in Sapporo is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Sapporo heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Sapporo op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Sapporo, Japan in januari?

In januari, heeft Sapporo over het algemeen 90 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur -6 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Sapporo, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

in Sapporo is het in januari doorgaans onder het vriespunt en is er een hogere kans op ijzel en sneeuw. Je kunt waarschijnlijk het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Sapporo.

Is het weer in Sapporo hetzelfde als in de rest van Prefectuur Hokkaido?

Het klimaat in Prefectuur Hokkaido in januari is gewoonlijk -4 °C met een verwachte neerslag van 75 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Sapporo voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Sapporo

  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Sapporo

    Vind hotels in Sapporo