Huurauto's in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek? Start je zoektocht hier!

Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 13 - € 43

Alle typen auto's

€ 13 - € 102

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek is € 19. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek is in juni. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 13 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek). De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek is € 16. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 47% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek). De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek is € 29. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek is in maart. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek). De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)

Alle bekende autoverhuurders in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,8

Comfort

5,7

Totaalscore

5,4

Ophalen/Inleveren

5,3

Waar voor je geld

5,5
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,5

Comfort

4,5

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

4,7

Waar voor je geld

4,2
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

6,3

Totaalscore

5,2

Ophalen/Inleveren

4,9

Waar voor je geld

4,6
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

5,4

Totaalscore

4,9

Ophalen/Inleveren

4,9

Waar voor je geld

4,5
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

5,1

Totaalscore

4,8

Ophalen/Inleveren

4,9

Waar voor je geld

4,3
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,4

Comfort

5,1

Totaalscore

4,5

Ophalen/Inleveren

4,8

Waar voor je geld

4,5

Afstand tot populaire hotels vanaf Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) Las Americas

Autoverhuur in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)

4 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) met momondo in november.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Alamo, National, en Dollar. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) is Hertz, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van € 31 bij 4 locaties in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek). De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Hertz in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) is € 14.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Welk autoverhuurbedrijf in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) heeft de meeste locaties?

Hertz is erg populair in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 4 locaties vinden in het centrum van Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek, en een bedrag van zo'n € 31/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek.

Wat is de maximumsnelheid in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek?

Wanneer je een huurauto boekt in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) zijn respectievelijk 80 km/u en 100 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) bevindt.

Hoe is het weer in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Dominicaanse Republiek in november?

Het weer in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) is in de maand november gewoonlijk 26 °C en de verwachte neerslag is 110 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

De temperaturen in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) zijn tijdens november doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) hetzelfde als in de rest van Distrito Nacional?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand november in Distrito Nacional ongeveer 26 °C is en er 110 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Dominicaanse Republiek met huurauto's


Huurauto's op luchthavens in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)

Start met het plannen van je reis naar Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)