Huurauto's in Punta del Este, Uruguay

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Punta del Este, Uruguay? Start je zoektocht hier!

Punta del Este, Uruguay
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Punta del Este, Uruguay
vr 10-12
12:00
vr 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Punta del Este

Alle bekende autoverhuurders in Punta del Este, Uruguay
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Punta del Este, Uruguay

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Montevideo Aeropuerto Internacional de Carrasco

Autoverhuur in Punta del Este

826 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Punta del Este voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Punta del Este autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Punta del Este hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Dollar en Budget. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Punta del Este. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Punta del Este, Uruguay?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Punta del Este, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Punta del Este zijn respectievelijk 110 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Punta del Este, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in Punta del Este?

De Hyundai Accent en de Ford Focus zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Punta del Este. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Punta del Este verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 60/dag en deze kan zelfs slechts € 13/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Focus kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 51/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 17/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Punta del Este?

Hertz is het populairste autoverhuurbedrijf met de Audi A4 te huur in Punta del Este. De prijs om de Audi A4 huren bij Hertz is gemiddeld € 146/dag.

Hoe is het weer in Punta del Este, Uruguay in december?

In december, heeft Punta del Este over het algemeen 61 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 19 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Punta del Este, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

De temperaturen in Punta del Este zijn tijdens december doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.


Andere steden in Uruguay met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar Punta del Este