Huurauto's in Nancy, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Nancy, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Nancy, Meurthe-et-Moselle, Frankrijk
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Nancy, Meurthe-et-Moselle, Frankrijk
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Nancy

Alle bekende autoverhuurders in Nancy, Frankrijk
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

7,0

Prijs-kwaliteit

7,0
4 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Nancy, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Straatsburg Entzheim

Autoverhuur in Nancy

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Nancy autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Veel autoverhuurbedrijven in Nancy hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op Hertz. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Nancy. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Nancy, Frankrijk?

  De maximumsnelheid van Nancy is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Nancy is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Nancy?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Nancy voor de Hyundai Accent met een prijs van € 47/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Ford Focus voor een gemiddelde van € 54/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Nancy te huren voor slechts € 12/dag en de Ford Focus voor slechts € 14/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz V-Class huren in Nancy?

  Bij Europcar is de Mercedes-Benz V-Class (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Nancy. Je betaalt om de Mercedes-Benz V-Class te huren bij Europcar in Nancy gemiddeld € 81/dag.

 • Hoe is het weer in Nancy, Frankrijk in januari?

  In januari, heeft Nancy over het algemeen 50 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 1 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Nancy, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Nancy heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Nancy. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Nancy vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Class Mini Car en de Ford Focus.

 • Is het weer in Nancy hetzelfde als in de rest van Grand Est?

  Het klimaat in Grand Est in januari is gewoonlijk 0 °C met een verwachte neerslag van 33,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Nancy voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Nancy