Huurauto's in Manamah, Bahrein

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Manamah, Bahrein? Start je zoektocht hier!

Manamah, Bahrein
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Manamah, Bahrein
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Manamah

Alle bekende autoverhuurders in Manamah, Bahrein
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,6

Totaalscore

8,6

Prijs-kwaliteit

9,3
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

7,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
4 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Manamah, Bahrein

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Manamah Bahrain Internationaal

Autoverhuur in Manamah

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Manamah autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz, Budget, en Europcar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Manamah vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Manamah. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Manamah, Bahrein-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Manamah-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Manamah gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Manamah, Bahrein?

  60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Manamah, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Manamah zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Manamah, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Hoe is het weer in Manamah, Bahrein in januari?

  In januari, heeft Manamah over het algemeen 10 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 16 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Manamah, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Manamah tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Manamah.

 • Is het weer in Manamah hetzelfde als in de rest van Hoofdstad?

  Het klimaat in Hoofdstad in januari is gewoonlijk 16 °C met een verwachte neerslag van 10 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Manamah voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Manamah