Huurauto's van Centauro op Luchthaven van Palermo

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Centauro op Luchthaven van Palermo

Palermo, Italië - Palermo (PMO)
7 dec. — 14 dec.
Palermo, Italië - Palermo (PMO)
do 7-12
12:00
do 14-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Centauro op Luchthaven van Palermo

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€ 28 - € 54

Alle typen auto's

€ 28 - € 54

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Centauro op Palermo luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld € 28 per dag. € 28 per dag is 34% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 42 voor een klein car huurauto van Centauro op Palermo luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Centauro op Palermo luchthaven, maar augustus is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in augustus voor klein car huurauto’s van Centauro, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van Palermo

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Centauro? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van Palermo

Centauro autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Palermo

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Centauro in Luchthaven van Palermo met een adres en telefoonnummer
Bekijk Centauro-locaties in de buurt van Luchthaven van Palermo

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Centauro in Luchthaven van Palermo

Wat is het populairste type huurauto bij Centauro op Palermo luchthaven?

De populairste types auto om te huren bij Centauro op Palermo luchthaven zijn Mini-auto's. Dit type auto kost gemiddeld € 42 per dag. 100% van onze gebruikers huren liever Mini-auto's bij Centauro op Palermo luchthaven vanwege de prijs, beschikbaarheid en geplande activiteiten.

Waar vind ik Centauro-huurauto's op Palermo luchthaven?

Als je naar Palermo luchthaven vliegt, is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Centauro Palermo airport. Je kunt ze bereiken via +39 068 366 2959.

Biedt Centauro een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Palermo luchthaven (PMO)?

Nee, Centauro heeft geen ophaalservice vanaaf Palermo luchthaven (PMO). Maar hun dichtstbijzijnde locatie is Palermo airport dat ongeveer 0,688 km van Palermo luchthaven ligt en bereikbaar is met het openbaar vervoer.


Een makkelijkere manier om je trip naar Palermo te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.