Huurauto's van Centauro op Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Centauro op Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda

Olbia, Italië - Olbia-Costa Smeralda (OLB)
2 okt. — 9 okt.
Zelfde inleverlocatie
Olbia, Italië - Olbia-Costa Smeralda (OLB)
ma 2-10
12:00
ma 9-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Centauro op Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda

Vind je ideale huurauto op momondo

Huurauto's in Klein

€ 21 - € 99

Alle typen auto's

€ 24 - € 99

De beste tijd om een Klein auto te huren bij Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld € 21 per dag. € 21 per dag is 58% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 50 voor een Klein huurauto van Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Klein auto te huren van Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor Klein huurauto’s van Centauro, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Centauro autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Centauro in Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda met een adres en telefoonnummer
Bekijk Centauro-locaties in de buurt van Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda
Olbia airport
+39 068 366 2959

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Centauro in Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda

Wat kost het om een auto te huren van bij Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven?

Gemiddeld kost het je € 22 per dag om een auto te huren bij Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven. Afhankelijk van de tijd van het jaar en het type huurauto, kun je € 33 per dag of slechts € 15 per dag kwijt zijn. De prijs van een huurauto bij Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven fluctueert gewoonlijk met ongeveer 55%.

Wat is het populairste type huurauto bij Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven?

Mini of vergelijkbaar is het populairste type huurauto bij Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven, met 71% van onze gebruikers die dit type kiest in plaats van andere opties. Het huren van Mini auto's bij Centauro op Olbia-Costa Smeralda luchthaven kost gemiddeld € 41/dag. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren op basis van de zone waar je verblijft.

Waar vind ik Centauro-huurauto's op Olbia-Costa Smeralda luchthaven?

Als je naar Olbia-Costa Smeralda luchthaven vliegt, is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Centauro Olbia airport. Je kunt ze bereiken via +39 068 366 2959.

Biedt Centauro een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Olbia-Costa Smeralda luchthaven (OLB)?

Nee, Centauro heeft geen ophaalservice vanaaf Olbia-Costa Smeralda luchthaven (OLB). Maar hun dichtstbijzijnde locatie is Olbia airport dat ongeveer 0,154 km van Olbia-Costa Smeralda luchthaven ligt en bereikbaar is met het openbaar vervoer.


Een makkelijkere manier om je trip naar Olbia te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.