Auto huren Amami

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Amami? Start je zoektocht hier!

Amami, Japan
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Amami, Japan
vr. 4-12
12:00
vr. 11-12
12:00

Afstand tot populaire hotels vanaf Amami

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Amami O Shima

Autoverhuur in Amami

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Amami autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Europcar is een van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Amami. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Amami-autoverhuur?

Huurauto's in Amami van populaire bedrijven zoals Europcar, keddy by Europcar en Nissan Rent-A-Car bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Amami, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Amami?

De maximumsnelheid in Amami is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Amami heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Amami op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.