Huurauto's in Acapulco, Mexico

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Acapulco, Mexico? Start je zoektocht hier!

Acapulco, GR, Mexico
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Acapulco, GR, Mexico
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Acapulco

Alle bekende autoverhuurders in Acapulco, Mexico
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

4,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

4,0

Waar voor je geld

3,6
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Acapulco, Mexico

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Acapulco Alvarez Internationaal

Autoverhuur in Acapulco

809 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Acapulco met momondo in november.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Acapulco autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Europcar, Alamo, en Hertz zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Acapulco vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Acapulco. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Acapulco, Mexico-autoverhuur?

De meeste van de Acapulco autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Acapulco zoals Europcar, Alamo en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Acapulco, Mexico?

Wanneer je een huurauto boekt in Acapulco, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 70 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Acapulco zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Acapulco bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Acapulco?

De Hyundai Accent en de Hyundai i10 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Acapulco. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Acapulco verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 11/dag en deze kan zelfs slechts € 0/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai i10 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 25/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 3/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Acapulco?

Momenteel is de Audi A4 beschikbaar om te huren bij Hertz in Acapulco voor gemiddeld € 56 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de Audi A4 in Acapulco snel kan veranderen.

Hoe is het weer in Acapulco, Mexico in november?

Als je tijdens de maand november op zoek bent naar een huurauto in Acapulco kun je temperaturen van ongeveer 28 °C en neerslag van ongeveer 21 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

De temperaturen in Acapulco zijn tijdens november doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.


Start met het plannen van je reis naar Acapulco