Huurauto's in Taichung, Taiwan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Taichung, Taiwan? Start je zoektocht hier!

Taichung, Taiwan
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Taichung, Taiwan
vr 10-12
12:00
vr 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Taichung

Alle bekende autoverhuurders in Taichung, Taiwan
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
6 locaties
4 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Taichung, Taiwan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Taipei Taiwan Taoyuan Internationaal

Autoverhuur in Taichung

In december hebben 136 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Taichung gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Taichung autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz is een van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Taichung te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Taichung deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Taichung, Taiwan?

Wanneer je een huurauto boekt in Taichung, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Taichung zijn respectievelijk 80 km/u en 110 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Taichung bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Taichung?

De Hyundai Accent en de Ford Fiesta zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Taichung. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Taichung verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 198/dag en deze kan zelfs slechts € 39/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Fiesta kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 64/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 39/dag.

Hoe is het weer in Taichung, Taiwan in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Taichung 17 °C en de verwachte neerslag 10 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Taichung.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

De temperaturen in Taichung zijn tijdens december doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.


Andere steden in Taiwan met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Taipei, Kaohsiung en Tainan in Taiwan

Start met het plannen van je reis naar Taichung