Huurauto's in Surfers Paradise, Australië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Surfers Paradise, Australië? Start je zoektocht hier!

Surfers Paradise, QLD, Australië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Surfers Paradise, QLD, Australië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Surfers Paradise

Alle bekende autoverhuurders in Surfers Paradise, Australië
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

8,0
4 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Surfers Paradise, Australië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brisbane

Autoverhuur in Surfers Paradise

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Surfers Paradise autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Budget en Hertz zijn een paar van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Surfers Paradise vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Surfers Paradise. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Surfers Paradise, Australië?

  De maximumsnelheid van Surfers Paradise is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Surfers Paradise is 110 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 110 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Hoe is het weer in Surfers Paradise, Australië in januari?

  Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Surfers Paradise 24 °C en de verwachte neerslag 160 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Surfers Paradise.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen zijn in Surfers Paradise tijdens januari hoger dan in andere maanden, maar er is nog steeds een aanzienlijke kans op regen. We raden aan een auto met airco te huren.

 • Is het weer in Surfers Paradise hetzelfde als in de rest van Queensland?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Surfers Paradise voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Queensland gewoonlijk een temperatuur heeft van 25 °C en er over het algemeen 240 mm neerslag valt.