Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Australië

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Australië? Start je zoektocht hier!

Sydney, NSW, Australië
24 apr. — 1 mei.
Sydney, NSW, Australië
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Australië

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Australië
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 15/dag

11 mei. - 19 mei.
Toyota Yaris
Vauxhall Mokka
of vergelijkbaar Compact SUV
Max. 4 passagiers

€ 17/dag

11 mei. - 19 mei.
Vauxhall Mokka
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 18/dag

11 mei. - 19 mei.
Opel Astra
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 19/dag

23 apr. - 30 apr.
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
of vergelijkbaar Compact SUV
Max. 4 passagiers

€ 21/dag

23 apr. - 30 apr.
Vauxhall Mokka
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 22/dag

23 apr. - 30 apr.
Renault Zoe
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 24/dag

23 apr. - 30 apr.
Toyota Aygo
Nissan Qashqai
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€ 25/dag

11 mei. - 19 mei.
Nissan Qashqai
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact SUV
Max. 4 passagiers

€ 26/dag

17 mei. - 19 mei.
Peugeot 2008

Australië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Australië

Klein auto's

€ 26 - € 78

Alle typen auto's

€ 34 - € 77

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Australië is € 41. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Australië is in februari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Australië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Australië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Australië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Australië is € 48. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Australië is in september. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Australië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Australië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Australië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Australië is € 64. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Australië is in april. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Australië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Australië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Australië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Australië is € 56. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Australië is in februari. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Australië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Australië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Australië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Australië is € 68. De goedkoopste periode om een busje te huren in Australië is in september. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 43 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Australië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Australië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Australië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 15/dag

11 mei. - 19 mei.
Toyota Yaris
Toyota C-HR
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 18/dag

11 mei. - 19 mei.
Toyota C-HR
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 19/dag

23 apr. - 30 apr.
Opel Astra

Statistieken en trends voor huurauto's in Australië

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Australië

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Australië?

Volgens onze gegevens is Bargain Car Rentals het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Australië. Gebruikers die een huurauto boeken met Bargain Car Rentals vinden vaak dagelijks prijzen onder het gemiddelde dagtarief van € 81. Afhankelijk van de stad die je bezoekt, in welk type auto je geïnteresseerd bent en voor hoe lang je huurt, kun je elke dag prijzen vinden vanaf € 31 wanneer je boekt bij Bargain Car Rentals.

Wat is de populairste autoverhuurder in Australië?

Hertz is op dit moment de populairste autoverhuurder in Australië, met 39% van de gebruikers die kiezen voor hun service in de afgelopen maand. Hertz is ook populair vanwege de 65 beoordelingen en gemiddelde tevredenheidsscore van 8,0 uit 10. Hou er rekening mee dat je bestemming in Australië wellicht geen centrale's van Hertz heeft, dus zorg ervoor dat je een alternatieve verhuurder achter de hand hebt.

Welk autoverhuurbedrijf in Australië heeft de meeste locaties?

Ben je van plan om naar Australië te reizen en daar een auto te huren, hou dan in gedachten dat Thrifty de autoverhuurder is met deze meeste locaties. Je zult zeer waarschijnlijk een van hun 364 landelijke locaties vinden op zowel het vliegveld van je bestemming of ergens middenin het stadscentrum. Sydney is een van de meest populaire steden om te bezoeken in Australië, en het zou geen probleem moeten zijn om een auto te huren bij een van Thrifty zijn 8 locaties in de stad.

Wat is het populairste type huurauto in Australië?

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Australië, is het meest populaire type een SUV. Naar schatting koos 42% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een SUV en betaalde gemiddeld € 68 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Overzicht autoverhuur Australië

Alle bekende autoverhuurders in Australië

Thrifty

364 locaties

Firefly

276 locaties

Hertz

266 locaties

keddy by Europcar

213 locaties

Sunnycars

196 locaties

Avis

186 locaties

Budget

172 locaties

Sixt

161 locaties

Autoverhuur in Australië

Kom alles te weten over auto huren in Australië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Australië?

Wegbestuurders in Australië, inclusief chauffeurs die uit het buitenland komen, zijn verplicht om aan de linkerkant te rijden. Houd er rekening mee dat rijden aan de andere kant kan leiden tot zowel een verkeersovertreding als tot ernstige ongevallen.

Hoe goed zijn de wegen in Australië?

Volgens gegevens van 2019 staat Australië wereldwijd gerangschkikt op plaats 41 voor wegkwaliteit. Het land heeft een wegkwaliteitsscore van 4,7 van de 7, waarbij 7 de hoogst mogelijke score is. Houd er rekening mee dat het weer en wegwerkzaamheden tijdens je bezoek ook van invloed kunnen zijn op de wegomstandigheden.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Australië?

0,50‰ is het maximale bloedalcoholgehalte dat je mag hebben om legaal auto te rijden in Australië. Zowel inwoners als bezoekers van Australië kunnen worden bestraft voor het rijden met een hoger BAG. Australië heeft strikte wetten tegen personen die alcohol nuttigen en rijden als ze jonger zijn dan de wettelijke leeftijd van 18 om te drinken.

Wat kost benzine in Australië?

Vorige week was de benzineprijs in Australië gemiddeld € 1,10 per liter. Dit kan variëren afhankelijk van de stad die je bezoekt, de tijd van het jaar en de huidige economie van het land. Als je niet van plan bent een auto te huren in Australië, overweeg dan Egypte. Benzineprijzen zijn sinds vorige week enkele van de goedkoopste ter wereld met € 0,27 per liter. Hong Kong is een geweldige plek om een auto te huren, maar houd er rekening mee dat gasprijzen duur kunnen uitvallen, met € 3,00 per liter.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Australië bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Australië worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Australië?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Australië is 3.155 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Australië?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Australië. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Australië?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Australië. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Australië?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Australië. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Australië?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Australië een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Australië met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Australië met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Australië met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Australië met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Australië met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Australië.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Australië met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Australië met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Australië te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Australië