Auto huren Luqa

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Luqa? Start je zoektocht hier!

Luqa, Malta
23 jan. — 30 jan.
Zelfde inleverlocatie
Luqa, Malta
za. 23-1
12:00
za. 30-1
12:00

Overzicht autoverhuur Luqa

Alle bekende autoverhuurders in Luqa
Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.4

Score gebaseerd op 10 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 3.5

Score gebaseerd op 7 beoordelingen


Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Luqa?

Alle

3 € - 23 €

Economy

4 € - 11 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Luqa is januari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar, slechts 4 € per dag. De duurste maand is april. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in januari. De prijs voor een huurauto in Luqa kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Afstand tot populaire hotels vanaf Luqa

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Luqa van Malta

Autoverhuur in Luqa

59 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Luqa voor januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Luqa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Luqa hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis, Dollar, en Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Luqa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Europcar de beste deals verwachten wanneer je Luqa bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 19 €/per dag beschikbaar op locatie, is Europcar een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Luqa-autoverhuur?

Huurauto's in Luqa van populaire bedrijven zoals Avis, Dollar en Hertz bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Luqa, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Luqa tijdens februari?

Met temperaturen van gemiddeld 13 °C en neerslag van gewoonlijk 40 mm tijdens februari, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Luqa reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand februari, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Luqa gaan. Een Standaard huren in Luqa kost gemiddeld 21 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Luqa heeft de meeste locaties?

Sixt heeft 1 locatie. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 39 €/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Luqa?

45 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Luqa, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Luqa zijn respectievelijk 80 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Luqa, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Luqa, Malta in januari?

In januari, heeft Luqa over het algemeen 90 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 13 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Luqa, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Luqa tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Luqa. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Luqa vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Citroen DS3, de Ford Focus en de Fiat Panda.


Ontdek meer huurtauto’s in

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Les Abymes, Noord en Oranjestad in