Huurauto's in Ishigaki, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Ishigaki, Japan? Start je zoektocht hier!

Ishigaki, Japan
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Ishigaki, Japan
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Ishigaki

Alle bekende autoverhuurders in Ishigaki, Japan
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Ishigaki, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ishigaki

Autoverhuur in Ishigaki

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Ishigaki autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Europcar is een van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Ishigaki. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Ishigaki, Japan?

  60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Ishigaki, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Ishigaki zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Ishigaki, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Ishigaki?

  Voor gemiddeld € 44/dag (en vanaf slechts € 4/dag) zijn de huurauto’s Hyundai Accent in Ishigaki het populairst bij onze gebruikers. De Chevrolet Spark huren in Ishigaki voor gemiddeld € 34/dag (€ 30/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Hoe is het weer in Ishigaki, Japan in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Ishigaki kun je temperaturen van ongeveer 18 °C en neerslag van ongeveer 130 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens januari hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Ishigaki koel te blijven.

 • Is het weer in Ishigaki hetzelfde als in de rest van Prefectuur Okinawa?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Ishigaki voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Prefectuur Okinawa gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 120 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Ishigaki