Huurauto's in Surat Thani, Thailand

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Surat Thani, Thailand? Start je zoektocht hier!

Surat Thani, Thailand
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Surat Thani, Thailand
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Surat Thani

Alle bekende autoverhuurders in Surat Thani, Thailand

Afstand tot populaire hotels vanaf Surat Thani, Thailand

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Intle Luchthaven Phuket

Autoverhuur in Surat Thani

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Surat Thani autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Surat Thani hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Budget. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Surat Thani, Thailand?

  60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Surat Thani, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Surat Thani zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Surat Thani, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Surat Thani?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Surat Thani voor de Ford Focus met een prijs van € 30/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Accent voor een gemiddelde van € 28/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Focus om in Surat Thani te huren voor slechts € 12/dag en de Hyundai Accent voor slechts € 14/dag.

 • Hoe is het weer in Surat Thani, Thailand in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Surat Thani kun je temperaturen van ongeveer 25 °C en neerslag van ongeveer 30 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen in Surat Thani zijn tijdens januari doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

 • Is het weer in Surat Thani hetzelfde als in de rest van Changwat Surat Thani?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Changwat Surat Thani of de nabijgelegen gebieden in januari met Surat Thani als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 25 °C verwachten en ongeveer 30 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Thailand met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Bangkok, Phuket en Chiang Mai in Thailand

Start met het plannen van je reis naar Surat Thani